Маркетинг и 

SEO Агенция

Борис Кацаров

Аз съм Борис Кацаров – човекът зад маркетигнова и SEO агенция Cro Digitals. Винаги съм имал огромна страст по отношение на дигиталния маркетинг и това ме накара да започна своя път в света на SEO и дигиталния маркетинг.

Ето какво мога да предложа:

SEO: Не става просто да имаш сайт. Той трябва да бъде откриваем. Целта на нашите SEO услуги е вашият бизнес да бъде на първи позиции в резултатите в Google и да станете авторитет в своята област.

PPC: Рекламите са повече от просто кликове. Нашата цел е да създаваме кампании, които не само привличат посетители, но и превръщат тези посетители в клиенти, на разумни цени за придобиване.

Оптимизация на конверсиите (CRO): Всеки клик е възможност. Ние анализираме как потребителите взаимодействат със сайта, за да гарантираме, че всеки посетител има потенциал да стане клиент.

Моят екип и аз в Cro Digitals сме посветени на вашите бизнес нужди, а именно – увелияение на продажите. Не сме просто доставчик на услуги – ние сме ваш партньор. Заедно работим да доминирате онлайн средата.

Ако искате да укрепите своето онлайн присъствие и да превърнете вашата визия в реалност, аз съм на разположение. Нека заедно да постигнем следващия етап на вашия дигитален растеж!

Какво е SEO агенция?

SEO агенцията извършва оптимизация за търсачки, като използва SEO стратегии и тактики за оптимизиране на сайта и аспекти извън него, за да повиши класирането на му при търсене. Целта на оптимизацията за търсачки (search engine optimisation) е да повиши видимостта на сайта в търсачки като Google, Bing и Yahoo и да привлече подходящ трафик.

Трябва да проектирате сайта си с една цел – да привлечете посетители, които искат да научат повече за вашите продукти или услуги. Ако това не се случва, нещо може да не е наред със структурата или съдържанието на вашите на вашия сайт. SEO ще помогне на търсачките и хората да разберат вашето съдържание и какво прави вашата компания.

Според различни проучвания 53% от трафика на сайтовете идва от органично търсене, което прави търсачките източник номер едно на проследим трафик. В момента Google е лидер сред търсачките с 86% от пазарния дял. Изводът е, че за да бъде намерен онлайн, вашият сайт трябва да използва оптимизация за търсачки.

SEO-то е неизменна част от дигиталния маркетинг, а при някои видове бизнеси, е и основен канал. разберете повече какво е дигитален маркетинг.

Какво правим ние като маркетингова и

SEO агенция

Как правим ние SEO? Google има 200+ фактора, преди да класира на добри позиции вашия сайт в резултати от търсенето (SERP). Ние използваме тези фактори като насоки, за да ви помогнем да повишите класирането си в търсачката. Ще разделим SEO-то на следните категории – On-page SEO, Off-page SEO и техническо SEO, след което, след анализ на вашия сайт, ще преценим от кое най-много се нуждае и в какво да се инвестира.

Нашите дейности включват следното:

 • Проучване на ключови думи и препоръки за съдържание;
 • Анализ на конкуренцията;
 • Създаване на контент стратегия;
 • Създаване на полезно съдържание, което представя надеждна информация;
 • Анализ и оптимизация на съществуващото съдържанието сайта;
 • Оптимизиране на метаданни;
 • Анализ на беклинк профила;
 • Създаване на стратегия за линк билдинг;
 • Анализ на потребителската пътека
 • Оптимизиране потребителско преживяване и пътека (User experience).
Това е само част от процеса, който всяка SEO агенция трябва да следва.
По-технически аспекти включват:
 • Анализ и оптимизация на кода и структурата на сайта;
 • Имплементиране на структурирани данни;
 • Оптимизация на вътрешните връзки;
 • Оптимизирани изображения.
Разгледайте някои от нашите блог статии, с полезна информация свързана с дигитален маркетинг и SEO:
Поискаите вашия безплатен SEO одит сега и ние ще ви дадем препоръки, с които да се класирате по-добре в Google.

7 добри причини да изберете CroDigitals за

SEO (оптимизация)

 1. Стратегия с Доказан Ефект: Нашата цел е да превърнем вашите бизнес идеи в успешни проекти. Работим заедно с вас, за да създадем дигитални решения, които отговарят на вашите специфични изисквания.

 2. Реални Резултати: Не се удовлетворяваме с полу-решения. Нашата цел е да създаваме кампании, които действително подпомагат вашата дейност и увеличават продажбите ви.

 3. Пионери в SEO: С амбицията да бъдем лидери сред SEO агенциите, непрекъснато инвестираме в образование и нови технологии, за да ви предложим най-доброто.

 4. Пълен Ангажимент към Вашия Успех: Считаме, че всеки мбранд има потенциала да бъде в топ позициите в Google. Нашият екип е посветен на вашите цели и се стремим да достигнем до вашата целева аудитория по най-добрия начин.

 5. Честност и Откритост: Като дигитална маркетинг агенция, ние ценим доверието, което ни имате, и сме ангажирани да бъдем ваш лоялен партньор. Гарантираме откритост през целия процес и директна комуникация.

 6. Адаптивност в Партньорството: Осъзнаваме, че обстоятелствата могат да се променят. Затова предлагаме гъвкави условия и не обвързваме клиентите си с неподходящи договори.

 7. Индивидуален Подход: Всеки наш клиент е специален със своите нужди и цели. Ние предлагаме персонализирани решения, които са в синхрон с вашите бизнес цели и дългосрочни намерения.

Имате проект?

Ние можем да ви помогнем да реализирате идеите си. Нека поговорим за това, което можем да изградим и издигнем заедно.
Поискайте вашият безплатен анализ сега.

Нека изградим процъфтяващ бизнес

Когато работите с нас, не сте сами в бизнес приключението си. Стоим до вас, готови да дадем максимума от себе си, за да подпомогнем растежа на вашия бизнес. Ако търсите агенция, която да ви подпомогне в изграждането на силно онлайн присъствие и увеличаване на продажбите, ние сме на ваше разположение!