SEO консултации

Ако не сте на първа страница в Google, когато се търсят най-важните ви ключови думи, нашите консултантски услуги за SEO ще ви помогнат да класирате сайта си на първа позиция. При милиарди търсения годишно е наложително да приложите стратегия за максимално увеличаване на класирането на сайта си, за да увеличите онлайн продажгите си.

SEO консултант - CroDigitals

Осигурете на сайта си необходимото конкурентно предимство със SEO консултантски услуги от Cro Digitals. Ние имаме огромен опит в подпомагането на бизнеси в различни ниши, да се развиват в Google. Нашите SEO консултанти знаят какво е необходимо, за да се постигнат най-добри позиции, а именно първо място в страниците с резултати от търсенето, увеличен трафик и повече продажби.

С помощта на нашите експерти ще получите разбиране за това къде се намират най-добрите ви възможности за оптимизация за търсачки, пътна карта за изпълнение на плана, който ще бъде съставен и ще имате истински бизнес партньор, който да ви помогне да постигнете успех в търсенето.

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

С радост споделям, че бях част от журито в категорията SEO и програмиране на конкурса “Сайт на годината”. Това преживяване не само беше привилегия за мен и предостави уникални възможности, но също така ме мотивира и вдъхнови. Оценяването на изключителни уебсайтове, които насърчават прогреса и новаторството в интернет, беше за мен изключително задоволство.

Искам да подчертая, че в Cro Digitals ние прилагаме стандартите, използвани за оценка в конкурса “Сайт на годината“, в нашата работа. Нашата дейност не се ограничава само до SEO оптимизация; ние предлагаме цялостни стратегии за дигитален маркетинг, които се стремят да отговорят на потребностите и целите на клиентите ни. Целта на нашите SEO услуги е да внедрим високотехнологични нововъведения, предлагайки комплексни SEO решения, които помагат за успешното позициониране на клиентите ни в Google.

Сайт на годината - Борис Кацаров

SEO консултация

Нашите SEO консултантски услуги включват всичко, което ви е необходимо, за да разберете по-добре къде се намирате в резултатите от търсенето, къде можете да бъдете и как можете да стигнете до там. Всеки уебсайт е различен, затова и всеки план е различен. По-долу е представен списък на това, което могат да включват нашите консултантски услуги в зависимост от вашите цели.

SEO услуги

SEO одит

Нашият екип от SEO стратези и специалисти ще се внийне дълбоко във вашия сайт, за да открие възможностите за оптимизация за търсачки и областите за подобрения. Нашите одити обхващат всички аспекти на това, което е най-добро за SEO оптимизация, включително on-page оптимизация, съдържание, оптимизация на беклинк профила, структура на сайта, линк билдинг и др. Ще направим за вас план за оптимизиране на мета данни, отстраняване на технически проблеми, счупени връзки и други подобрения, за да се класирате по-добре в Google.

Ключови думи

За да разработят план за постигане на най-високи позиции и увеличаване на трафика от търсачките, нашите SEO консултанти ще проведат задълбочено проучване на ключови думи, за да определят кои ключови думи е най-целесъобразно да бъдат таргетирани. Нашият предишен опит, свързан с работа с бизнеси в сходни ниши, ни позволява да предоставим доказани методи на работи и постигане на резултати, което ни прави изключителна консултантска фирма.

SEO стратегия

След приключване на одита нашият екип ще изготви план за подобрение, като започне с това, което би имало най-голямо въздействие в най-кратък срок. Нашите пътни карти или стратегии отчитат вашите цели и текущи класирания по ключови думи и включват както краткосрочни, така и дългосрочни SEO проекти. Нашия детайлен план ще включва необходимите ресурси, както и пълно ръководство, ако желаете да приложите стратегията сами. Ние ще сме на разположение по всяко време, ако прецените, че има неяснота по отношение на плана или стратегията.

Онлайн конкуренция

Нашият SEO екип ще анализира стратегиите на вашите конкуренти, обхващайки On-page оптимизацията, ключови думи, съдържание и линк билдинг стратегии, за да идентифицира възможности за подобряване на класирането на вашия сайт. Ще предложим изпълними задачи и напреднали стратегии като LSI за развитие на вашия онлайн бизнес.

Линк билдинг

Ще анализираме и оптимизираме беклинк профила ви, за да подобрим класирането ви в търсачките, като разработим план за подобрение и надграждане на беклинковете (backlinks). Освен това, ще предоставим постоянно наблюдение и адаптация спрямо актуализациите на алгоритъма на Google, за да поддържаме вашите беклинкове ефективни.

CRO препоръки

При планиране на какъвто и да е редизайн на сайта, наемането на SEO компания е критично за вграждане на най-добрите SEO. Нашите консултанти ще предложат подобрения, който са с цел увеличение на конверсиите, включително необходимите насоки за потребителската пътека за поддържане на потребителското преживяване и класирането на сайта.

Колко струва да наемете Cro Digitals като SEO консултант?

Цената за наемане на Cro Digitals като SEO консултант варира в зависимост от вашите нужди. Ние базираме цените си на броя на необходимите часове на месец. Почасовите ставки варират от 50 до 200 лева на час. За да разберем напълно вашите цели, ще разговаряме с вас, ще направим одит на вашия сайт, ще се срещнем с вашия вътрешен екип и ще изготвим предложение, което най-добре отговаря на вашите нужди. 

8 съвета за наемане на SEO консултант

  1. Проверете SEO опита: SEO оптимизацията е сложен процес и изисква значителен опит за ефективно управление на SEO кампании. Когато наемате SEO консултант, уверете се, че той има доказан успех в различни индустрии и цялостно разбиране на последните ъпдейти на алгоритмите на Google. Например, ако сте бизнес занимаващ с електронна търговия, уверете се, че SEO консултантите имат опит в класирането на подобни сайтове;

  2. Проверете за индивидуален подход към стратегията: Избягвайте консултанти, които предлагат “универсални” стратегии за SEO или пакети за SEO оптимизация. Всеки бизнес е уникален и изисква персонализиран подход към маркетинга при търсене. Правилният консултант трябва да анализира специфичните нужди на вашия бизнес и да създаде индивидуална стратегия. Поискайте от консултанта да представи част от своята стратегия или общ преглед на плана;

  3. Преценете техническите им познания: SEO включва много технически аспекти, като например скорост на сайта, оптимизация за мобилни устройства и структурирани данни. Вашият консултант трябва да демонстрира силни технически познания, за да идентифицира и реши всички технически проблеми, които могат да попречат на работата на сайта ви. Ако искате да проверите скоростта на собствения си сайт, използвайте PageSpeed Insights;

  4. Оценка на комуникационните умения: Ясната и редовна комуникация е от решаващо значение, за да бъдете информирани за напредъка на SEO кампанията. Вашият консултант трябва да бъде прозрачен, изразителен и да може да обяснява сложните концепции за SEO-то по лесен за разбиране начин. Той трябва също така да предоставя отчети, които са ясни и кратки;

  5. Поискайте референции: Консултантът с добра репутация трябва да може да предостави референции или казуси от предишни клиенти. Това ще ви даде представа за техния стил на работа, надеждност и ефективност;

  6. Обмислете подхода им към линк билдинга: Изграждането на линкове е неразделна част от успеха на SEO оптимизацията. Вашият консултант трябва да демонстрира разбиране на етичните, добри практики за изграждане на беклинкове, като избягва практики, които могат да навредят на репутацията на сайта ви;

  7. Разберете тяхната стратегия за ключови думи: Ключовите думи определят SEO оптимизацията и в крайна сметка конверсиите. Добрият консултант ще даде приоритет на разбирането на вашия бранш, конкуренция и целева аудитория, за да разработи стратегия за ключови думи, която да привлече подходящ трафик и резултати;

  8. Определете измерването на успеха: Както се казва, това, което се измерва, се управлява. Уверете се, че вашият консултант определя ясни, измерими цели и показатели за успех за вашата SEO стратегия. Те трябва да се основават на вашите бизнес цели, като например увеличаване на органичния трафик, подобряване на процента на конверсия, увеличаване на потенциалните клиенти или стимулиране на онлайн продажбите.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетингова агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.

Борис Кацаров