Конверсии

Подобрете своят процент на реализации (CRO) със 125% и получете повече клиенти, продажби и разрастващ се бизнес.

Увеличаването на органичния или PPC трафик винаги е нещо, към което всеки маркетинг мениджър или собственик на бизнес се стреми. Но какво ще стане, ако целият този трафик не ви донесе продажби или желаните резултати?

Оптимизирането на процента на реализация (конверсии) е един от най-важните процеси, ако искате да конвертирате трафика, който получавате.

Conversion Rate Optimisation (CRO)

Оптимизация на конверсии - реализации

Практиката за повишаване на процент конверсии на сайт, така че повече посетители да се превърнат в потенциални клиенти (лийдове) или да осъществят проаджби, е известна като Conversion rate optimization или на български – Оптимизация процента на реализации. Целта е да се увеличат конверсиите чрез промяна на дизайна, стила, съдържанието, призива за действие (CTA) или структурата на уебсайта.

Ако искате да увеличите своите конверсии и проаджби, трябва да разберете какво мотивира хората да купуват.  Практики кати анализ на конверсиите могат да помогнат, като се използват методи като A/B тестване на различни целеви страници или оптимизация на потребителския опит за мобилни устройства.

Призивът за действие (call to action) и съдържанието играят ключова роля в превръщането на посетителите в клиенти или в осъществяване на проаджби. Затова е важно да тестваме различни варианти и да следим поведението на посетителите на вашите целеви страници, като анализираме тяхното потребителско преживяване.

Всеки собственик или мениджър на уебсайт, който иска да увеличи своите конверсии и проаджби, трябва да се фокусира върху оптимизацията на процента конверсии, без да се налага увеличение на уеб трафика.

Собственици на онлайн магазини или сайтове за услуги трябва да анализират своя процент конверсии и да оптимизират съществуващия трафик. Важно е да се определи дали вашият процент реализации е подходящ за вашата индустрия.

Свържете се с нас за преглед на дигиталния ви маркетинг, и ние ще направим анализ на конверсиите и ще дадем препоръки за подобрение.

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

С удоволствие споделям, че участвах в екипа на журито на “Сайт на годината” в категорията за програмиране. Този опит не беше само чест и привилегия, но и истински вдъхновяващ стимул. Процесът на анализ и оценка на изключителни сайтове, които допринасят за високото техническо и иновативно качество в онлайн пространството, беше за мен наистина вълнуващ.

Искам да подчертая, че в Cro Digitals се придържаме към същите стандарти, както при оценката на сайтовете от “Сайт на годината”. Ние не само създаваме сайтове, но и предоставяме дигитален маркетинг, отговарящ на нуждите и целите на нашите клиенти. Нашата цел е да интегрираме високото техническо майсторство и иновации, предоставяйки цялостни дигитални решения, които подпомагат успеха на нашите клиенти в онлайн средата.

Сайт на годината - Борис Кацаров

Нашите CRO услуги

CRO Анализ

Първо ще проверим текущия ви процент на конверсии, за да определим какво вече работи добре за вас. Това ни помага да разберем поведението на вашите посетители и какво би работило най-добре за тях. След това ще направим препоръки как можете да подобрите уебсайта си и да увеличите конверсиите.

Поведение на потребителите

Ние ще използваме софтуер за проследяване на поведението на клиентите, който може да ви каже какво правят вашите посетители на сайта ви, за да можете да забележите потенциални проблеми и възможности и да използвате данните, за да подобрите ефективността и конверсиит на сайта си.

Google Analytics

Google Analytics ще ни покаже още по-задълбочено поведението на вашите клиенти. Ще анализираме вашите данни, как вашите потребители са прекарвали времето си на вашия сайт? Кои страници имат по-висок процент на реализация и каква е причината? Google Analytics е безценен в процеса на CRO.

Оценка на алтернативите

Ще направим комбинация от проучвания и анкети, които ще ни помогнат да разберем потенциала на вашия уебсайт. Ще задаваме въпроси на вашите клиенти относно техните предпочитания и процеса на вземане на решения. С тази информация можем да направим подобрения, които ще ги обслужват по-добре и ще направят процеса на конверсии на вашия уебсайт безупречен.

User experience

UX или потребителското преживяване е от решаващо значение за успеха на вашия сайт. Ние ще се погрижим вашият сайт да е като хлъзгава пързалка – всичко е гладко, лесно за разбиране и в очевиден ред по подразбиране.

Анализ на конкуренцията

Ще прегледаме и сайтовете на вашите конкуренти, за да разберем какво работи за тях, как използват призивите за действие (CTA), оферти и други показатели. Нашата основна цел по време на този процес ще бъде да получим полезните неща, които вашите конкуренти имат, като ги тестваме и прилагаме.

Анализ на фунията на продажбите

Както бе споменато в раздела UX, наличието на сайт като хлъзгава парзалка (гладък и логичен) е важен фактор в процеса на фунията на продажбите. Ние ще прегледаме вашия процес на продажба и ще анализираме стъпките, през които вашите клиенти трябва да преминат. Целта е процесът на продажба да бъде максимално опростен.

Оптимизация на призивите за действие

Призивът за действие (CTA) може да промени фундаментално вашия бизнес. В добър смисъл, когато се използва правилно и в лош смисъл, когато са използвани грешни призиви за действие. За да приложим най-подходящите призиви за действие, ние ще анализираме, вашия пазар, конкуренти и други фактори, за да разберем задълбочено вашия бизнес. Призивите за действие могат да бъдат много неща – съдържание, бутони, дизайн на сайтова, бранд идентичност и други.

Оптимизация на съдържание

Съдържанието на страниците е частта от вашия бизнес (с някои други важни фактори), която определя личността и тона на вашият бранд. Ние в CroDigitals обръщаме специално внимание на отделните страницати и разбираме тяхната важност. Ние ще оптимизираме съдържаниетп на вашия сайт според индивидуалността на вашият бранд и ще се уверим, че то е подходящо за всеки етап от потребителската пътека.

7 добри причини да изберете CroDigitals за

оптимизация на вашите конверсии

  1. Стратегия с Доказан Ефект: Нашата цел е да превърнем вашите бизнес идеи в успешни проекти. Работим заедно с вас, за да създадем дигитални решения, които отговарят на вашите специфични изисквания.

  2. Реални Резултати: Не се удовлетворяваме с полу-решения. Нашата цел е да създаваме кампании, които действително подпомагат вашата дейност и увеличават продажбите ви.

  3. Пионер в SEO: С амбицията да бъдем лидери в сферата, непрекъснато инвестираме в образование и нови технологии, за да ви предложим най-доброто.

  4. Пълен Ангажимент към Вашия Успех: Считаме, че всеки мбранд има потенциала да бъде в топ позициите в Google. Нашият екип е посветен на вашите цели и се стремим да достигнем до вашата целева аудитория по най-добрия начин.

  5. Честност и Откритост: Ценим доверието, което ни имате, и сме ангажирани да бъдем ваш лоялен партньор. Гарантираме откритост през целия процес и директна комуникация.

  6. Индивидуален Подход: Всеки наш клиент е специален със своите нужди и цели. Ние предлагаме персонализирани решения, които са в синхрон с вашите бизнес цели и дългосрочни намерения.

  7. Персонализиран Подход: Всеки клиент е уникален, а неговите нужди и цели са специфични. Ние се отделяме с индивидуален подход към всеки проект, като изграждаме стратегии, които са специално адаптирани към вашите уникални бизнес изисквания и пазарни предизвикателства.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетингова агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.

Борис Кацаров