SEO услуги

SEO е ключовата компонента зад всяка успешна Дигитална Маркетингова Стратегия, и това е, което ние правим най-добре. Ние сме специалисти в SEO и предоставяме оптимизация за търсачки за амбициозни бизнеси. Целта ни е да увеличим вашите потенциални клиенти, да стимулираме продажбите и да разширим вашия пазарен дял.

Поискайте вашият SEO одит сега.

SEO услуги - CroDigitals

Ние сме дигитална маркетинг агенция, която предоставя висококачествени SEO услуги в България и Европа.

Работим с амбициозни маркетинг мениджъри, собственици на бизнеси и хора, които искат модерен уебсайт с комерсиална насоченост (увеличение на продажбите). Притежаваме експертни познания в сферата на SEO услугите за електронна търговия (eCommerce), услуги (lead generation), хотели, модни бизнеси и локални бизнеси (Local SEO).

Да се класирате на първа страница в Google през 2024 е по-трудно от всякога. Като резултат, SEO знанията и опитът бързо остаряват, и много агенции не успяват да предоставят обещаните резултати. Google редовно ъпдейтва алгоритмите си, така че агенцяита, която ви предоставя SEO услуги трябва винаги да е в крак с тенденциите и да следва насоките на Google. 

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

С гордост споделям, че участвах в журито на “Сайт на годината” в категорията за SEO и програмиране. Този опит не беше само чест и привилегия, но и вдъхновяващ стимул. Анализирането и оценяването на изключителни сайтове, които допринасят за развитието и иновациите в онлайн пространството, беше истинско удоволствие за мен.

Важно е да подчертая, че в Cro Digitals прилагаме същите стандарти, които се използват при оценката на сайтове за “Сайт на годината”. Ние не просто оптимизираме сайтове, а предоставяме цялостни дигитални маркетингови услуги, отговарящи на нуждите и целите на нашите клиенти. Целите на нашите SEO услуги са да интегрираме високотехнологично майсторство и иновации, предоставяйки цялостни SEO решения, които подпомагат успешното класиране на нашите клиенти в Google.

Сайт на годината - Борис Кацаров

SEO услуги

Ние следим най-добрите практики в SEO индустрията, правим контакт с топ SEO специалисти из целия свят, наблюдаваме новите тенденции и оценяваме какво е най-добро за различните бизнеси. Следим, какво се случва на различните западни пазари и оценяваме дигиталната среда и кои практики са приложими в България.

Затова работата ни за вас е прозрачна и ясна. Ще комуникираме с вас всяко решение, идея и възможност относно вашия бизнес и стратегия в дългосрочен план. Повечето бизнеси могат да получат най-добри резултати чрез комбинация от контент маркетинг (маркетинг чрез съдържание) и SEO. On-page оптимизираното съдържание позволява на потенциалните ви клиенти да преминат през фунията на продажбите: от осведомяване към интерес, след това към покупка и период след покупката.

Онлайн магазините могат да получат повече трафик, съответно потенциални клиенти и продажби чрез SEO услуги, които са специално предназначени за електронна търговия (eCommerce).

Бизнеси като хотели, адвокати, зъболекари, механици и други могат да се възползват от различните Local SEO услуги, които предлагаме. Като изберете конкретен район или град, вашият сайт ще увеличи видимостта си за ключови думи в целевата област – в Google maps (картата) и страницата с резултатите (SERP).

Освен това, след анализ на вашия бизнес, можем да ви насочим към най-подходящия вид SEO за вашия бизнес.

Основната цел на всяка оптимизация за търсачки е подобряването на класирането в Google и следователно, трафика, потенциалните клиенти и преди всичко – продажбите.

Разберете повече, какво е SEO.

Поискайте вашият SEO одит сега.

Нашите SEO услуги

SEO одит

Нашият екип от SEO специалисти ще проведе задълбочен SEO одит на вашето представяне в резултатите в Google. Ще проучим предишните ви резултати, техническите проблеми и текущото SEO състояние на сайта ви. След завършване на анализа, ще започнем оптимизацията на вашия сайт, за да подобрим класирането на сайта ви. Преди да започнем, ще ви представим план за това как ще имплементираме препоръките в анализа. SEO процесът е сложен, затова винаги сме прозрачни относно действията си.

Конкурентен анализ

Анализираме конкурентите ви и търсим техните слабости, така че да можем да ги надминем в резултатите в Google. Избираме ключовите думи така, че да постигнем най-добри резултати в кратък, среден и дългосрочен план. Намеренията на целевия пазар (customer intention) са в центъра на нашия подход. Основната ни цел е бърза възвръщаемост на инвестициите в SEO чрез увеличаване на трафика към вашия сайт и генериране на повече потенциални клиенти и продажби (конверсии).

Оптимизиране на сайт

Всичките ни действия водят към оптимизацията на сайта ви. Ние ще оптимизираме всяка страница от вашия сайт с най-подходящите ключови думи, така че всяка страница да се класира сама по себе си и да привлече правилните (комерсиално или информационно ориентирани) потребители. Оптимизацията на уебсайтове е сложен процес от заглавия на страници и вътрешни връзки до мета описания, съдъражние и техническо SEO. Сега Google е много по-усъвършенстван, отколкото в дните, когато ви трябваше само домейн и няколко ключови думи на правилните места.

Техническо SEO и On-Page SEO

Ако техническата част на вашия сайт не е неглижирана, всички други действия няма да имат значение. Ние винаги започваме нашите планове с техническо SEO преди да започнем с реализацията на по-сложните процеси като on-page и off-page SEO.

Създаване на съдържание

Преди десет години беше достатъчно да поставите няколко конкретни фрази, на уебсайта си и да получите добро класиране. Днес търсачките са изключително фокусирани върху потребителите, така че е необходимо повече, по-специфично и по-качествено съдържание. Днешните сайтове приличат повече на медиини сайтове за създаване на съдържание.

Копирайтинг

Нашата работа е съобразена с вашия целеви пазар и е в съответствие с идентичността на вашата марка. Ако не можете да продавате вашите продукти или услуги, все едно изобщо ги нямате. В резултат на това интелигентният копирайтинг може да е разликата между процъфтяващ бизнес и слаб бизнес с ниски продажби.

Анализ на беклинк профила

Беклинковете са вторият най-важен фактор за SEO след оптимизацията на самите страници (on-page SEO). Ние ще прегледаме вашите беклинкове и ще преценим кои са добри и кои са вредни. Нискокачествените беклинкове могат да ви попречат да се класирате добре. Такива спам връзки идват от сайтове, които не се интересуват от качеството и продават беклинкове на едро. Или също има вариант да сте подложени на негативно спам SEO. Обратново на това, което правим ние. Понякога подобен тип практики се използват от конкуренцията, ако е твърде агресивна.

Линкбилдинг

Изграждането на беклинкове ще повиши вашето класиране и е от изключителна важност за доброто SEO. Въпреки това обемът на връзките, сочещи към вашия сайт, вече не е най-важният фактор за Google. Фокусирането върху подходящи, авторитетни линкове ще създаде авторитета и експертизата на вашия сайт. Една добре имплементирана линкбилдинг стратегия ще постави вашата марка в съзнанието на вашите потенциални клиенти. Присъствайки в други авторитетни сайтове, които вашата целева аудитория посещава, вие се превръщате в авторитет - Top of mind.

Локално SEO

Повечето потребители използват Google, за да намерят локална/местна информация. Освен това те използват различни устройства в различни моменти от процеса на покупко-продажба. Това поведение създава възможности за бизнеса да достигне до нови потенциални клиенти. След SEO анализа и според вашите цели, ние ще изградим локална SEO стратегия за вашия бизнес – стратегия, която взема предвид клиентите и техните нужди. Google Business Profile е само част от различните ни подходи за класиране на вашия бизнес на местно ниво. Да си първи на местно ниво е невероятно конкурентно предимство.

Какво включва нашият SEO процес?

SEO оптимизацията има за цел да подобри вашият сайт, така че да се позиционира по-високо в Google резултатите и по този начин да привлече повече посетители – трафик. За да се постигнат най-добри резултати, се извършва планирана оптимизация, като се вземат предвид промените в алгоритъма на Google и появата на нови конкуренти.

Нашият SEO екип обикновено включва специалисти по SEO, копирайтинг и DEV които работят заедно за оптимизация на сайта.

Основната цел на всички наши действия и решения е да ви осигурим максимална възвръщаемост на инвестицията във възможно най-кратки срокове.

SEO резултати

Стъпка 1 - Анализираме текущото ви SEO представяне

Започваме всяка SEO кампания с одит на вашия сайт и анализираме, какви резултати имате в момента. Ще се уверим, че всичко работи правилно, така че да можем да проследим откъде идват посетителите на сайта ви, къде отиват след това на сайта ви и какви действия предприемат.

Стъпка 2 - Проучваме конкуренцията

Ще проучим конкурентите ви и класирането на техните сайтове. Ше потърсим възможности, които могат да бъдат използвани за подобряване на класирането на вашия сайт и увеличаване на органичния трафик.
Това проучване на конкурентите ще включва преглед на стратегиите за SEO оптимизация на вашите конкуренти, съдържанието и видовете линкове (беклинкове), които те имат – и как ги изграждат.

SEO услуги
SEO стратегия

Стъпка 3 - Изготвяме вашата SEO стратегия

Ще работим заедно, за да създадат дългосрочна SEO стратегия за вашия сайт.

Въз основа на направените проучвания ще изготвим списък с най-добрите действия, които да предприем, за да подобрим класирането на сайта ви и да постигнете дългосрочните си цели за трафик, потенциални клиенти и продажби. Тези задачи ще включват.

Стъпка 4 - Създаваме оптимизирано съдържание

Вашата целева аудитория ще има много въпроси, преди да направи покупка. Напите копирайтъри ще работят заедно с вас, за да направят съдържанието ви възможно най-подходящо за вашата целева персона.

Като предоставяте възможно най-доброто съдържание за различните търсения (ключови думи) на вашата аудитория, е по-вероятно вашият сайт да бъде високо оценен. Тази стойност трябва да доведе до повишаване на авторитета на бранда, доверието и подобряване на класирането.

SEO оптимизация

Стъпка 5 - Непрекъснато правим SEO подобрения

SEO оптимизацията никога не е еднократен процес.

Ние непрекъснато ще следим как се класира вашият сайт, и какво правят вашите конкуренти. Това ни позволява непрекъснато да приоритизираме планираната работа и да сме сигурни, че постигаме възможно най-бързите и ефективни резултати.
Освен това винаги следим по-широките промени в SEO оптимизацията, предизвикани от актуализации на алгоритми, за да сме сигурни, че сте в добра позиция и да имате дългосрочен растеж.

7 причини да изберете CroDigitals за

SEO (оптимизация)

  1. Стратегия с Доказан Ефект: Нашата цел е да превърнем вашите бизнес идеи в успешни проекти. Работим заедно с вас, за да създадем дигитални решения, които отговарят на вашите специфични изисквания.

  2. Реални Резултати: Не се удовлетворяваме с полу-решения. Нашата цел е да създаваме кампании, които действително подпомагат вашата дейност и увеличават продажбите ви. В Cro Digitals избираме реалните цели, пред абстрактните. За нас продажбите, които ще генерираме, са винаги на първо място.

  3. Пионери в SEO: С амбицията да бъдем лидери в сферата, непрекъснато инвестираме в образование и нови технологии, за да ви предложим най-доброто.

  4. Пълен Ангажимент към Вашия Успех: Считаме, че всеки бранд има потенциала да бъде на топ позиции в Google. Нашият екип е посветен на вашите цели и се стремим да достигнем до вашата целева аудитория по най-добрия начин.

  5. Честност и Откритост: Ценим доверието, което ни имате, и сме ангажирани да бъдем ваш лоялен партньор. Гарантираме откритост през целия процес и директна комуникация. 

  6. Адаптивност в Партньорството: Осъзнаваме, че обстоятелствата могат да се променят. Затова предлагаме гъвкави условия и не обвързваме клиентите си с неподходящи договори.

  7. Индивидуален Подход: Всеки наш клиент е специален със своите нужди и цели. Ние предлагаме персонализирани решения, които са в синхрон с вашите бизнес цели и дългосрочни намерения.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетингова агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.

Борис Кацаров