Реклама в Google

Реклама в Google – Увеличете продажбите си от платена реклама с PPC услугите ни, които осигуряват 20% увеличение на възвръщаемостта на инвестициите. Вижте какво могат да направят нашите решения за пълно обслужване, като поискате анализ на рекламите ви сега!

Реклама в Google - CroDigitals

Всичко, от което се нуждаете с нашите услугите за управление на PPC (реклами в Гугъл). Ние предлагаме пълно обслужване за изграждане, внедряване и управление на реклама в Google. Научете повече за това какво включват нашите адаптивни PPC услуги за и как можете да увеличите продажбите си с над 125% за един месец.

Със задълбочен PPC одит нашият специализиран мениджър на Google Ads акаунти може да разработи подкрепени с данни препоръки за вашата стратегия за платена реклама в Гугъл 

Други области, които нашият одит ще оцени, включват:

  • Реклами на конкуренти;
  • Оптимизиране на плащанията (бидванията);
  • Рекламни активи, като изображения, целеви страници и рекламно копи;
  • Прогнозиране на резултатите.

И още, въз основа на проучването ние ще разработим персонализирана PPC стратегия за вашия бизнес.

Поискайте вашият анализ на реклами сега.

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

С удоволствие споделям, че участвах в журито на “Сайт на годината” в категорията за програмиране. Този опит не беше само чест и привилегия, но и вдъхновяващ стимул. Процесът на анализ и оценка на множество впечатляващи сайтове, които допринасят за високото техническо и иновативно качество в онлайн пространството, беше за мен наистина вълнуващ.

Искам да подчертая, че в Cro Digitals следваме същите стандарти, както при оценката на сайтовете от “Сайт на годината”. Ние не просто създаваме сайтове, но и предоставяме дигитален маркетинг, отговарящ на нуждите и целите на нашите клиенти. Нашата цел е да интегрираме високото техническо майсторство и иновации, предоставяйки цялостни дигитални решения, които подпомагат успеха на нашите клиенти в онлайн средата.

Сайт на годината - Борис Кацаров

Нашите услуги за платена реклама

Google реклама

Забравете за прекарването на време в Google Ads. С CroDigitals имате свободата да насочите вниманието си към други задачи, като получавате редовни отчети и прозрения за ефективността на вашите платени реклами. Освен това, ще се срещате редовно с нас, за да обсъждаме стратегия, цели и други бизнес показатели.

Рекламни услуги в социалните медии

Рекламирайте в LinkedIn, Instagram, Twitter, Facebook и други с нашите персонализирани рекламни услуги в социалните медии.

Промотиране

Рекламирайте през различни платформи и рекламни мрежи и отключете нови стратегии като програматичната реклама с пълните решения на CroDigitla, които правят разработването, прилагането и управлението на реклама в търсачките автоматични.

PPC одит

Поискайте безплатен PPC одит от нашия опитен екип, за да научите как да подобрите ефективността на вашите рекламни кампании и стратегия.

Ремаркетинг

Използвайте нашите услуги за ремаркетинг, за да се свържете отново с предишни посетители на сайта ви, като използвате насочени реклами, които мотивират потребителите да се обадят, посетят или направят покупка.

Гео таргетиране

Генерирайте персонализирани аудитории за ремаркетинг, като използвате нашите услуги за гео таргериеане, за да насочвате рекламите си към правилното, местоположение.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетингова агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.

Борис Кацаров