Копирайтинг услуги

Копирайтингът е от решаващо значение за успеха на вашия бизнес. Съдържанието на сайта е вашият 24/7 продавач. В CroDigials, ние създаваме съдържание, което улавя въображението на целевия ви пазар и, най-важното, увеличава продажбите.

Поискайте безплатен одит на вашия сайт сега.

Копирайтинг услуги - CroDigitals

За да увеличите продажбите и лоялността си към вашия бранд, първо трябва да спечелите доверието на целевия пазар. Вашата история трябва да е завладяваща, така че вапите потребители да повярват вярват, че като изберат вашия продукт, ще се доближат до целта си или дори ще я постигнат. С други думи, вие трябва да решавате техен проблем.

Шансовете да спечелите вашата целева аудитория намаляват, ако текста на сайта ви е с ниско качество. Всъщност, ако вашият текст не е оптимизиран за Google или другите търсачки, шансовете на сайта ви да се класира добре са ниски.

Можете да разберете защо е толкова важно да имате отлично съдържание.

Наше задължение в CroDigitals е не само да направим вашия айт привлекателен и конвертируем, но също така да го направим оптимизира за търсачките като Google. Ние ще ви предоставим текст, който ще подобри класирането ви за ключовите думи, които желаете.

Има няколко подхода към за копирайтинга, които трябва да имате предвид, когато става въпрос за SEO копирайтинг и маркетинг чрез съдържание, и ние ще ги прегледаме с вас, преди да решим кой е идеален за вас.

Поискайте своя безплатен SEO одит и увеличете продажбите си възможно най-скоро, нашите SEO услуги.

Нашите Копирайтинг услуги

Фаза на проучване

Това е фазата, в която анализираме вашата целева аудитория и нейните болезнени точки. Например, какви проблеми имат и какво ги спира да купят вашия продукт или услуга точно сега. Проучването на тяхното поведение и справянето с техните възражения, страхове и несигурност означава, че те могат да ви се доверят и да станат щастливи и лоялни клиенти.

Бранд идентичност

Ние ще направим подробен анализ на идентичността на вашата марка, за да разберем посланието, което искате да изпратите. Ако не сте сигурни в това, можем да работим заедно по въпроса, за да можем да покажем увереност и последователност сред целевата аудитория.

Позициониране

Правилното позициониране е това, което ви отличава от вашите конкуренти. Ние ще намерим правилните точки за продажба с вас, които се харесват на вашия целеви пазар. Вашата аудитория трябва да има причина да ви избере и ние ще направим тази причина убедителна, независимо дали става въпрос за качество, ниска цена, надеждност или други позиции, които заслужават внимание.

SEO текст

Докато анализираме поведението на вашата целева аудитория, ние също така анализираме техните фрази с който ви намират (SEO). След това отговаряме на тези запитвания в нашето съдържание по начин, по който вашата целева аудитория се разпознава. Правейки това, вие получавате правилния трафик към уебсайта си, който е готов да се превърне в лоялни клиенти.

Копирайтинг стил

За различните канали се прилагат различни подходи и различни стилове. Например, разполагайки с надеждни целеви страници, блог статии или съдържание за вашите социални медии, ние можем да го направим по начин, който отговаря на вашата аудитория и вашата фуния за продажби.

Процес на редактиране

Имаме два етапа на процеса на редактиране. Първо ще прегледаме текстовете и ще решим дали служат на целта, за която са създадени. Вторият етап е етапът на граматическите и правописните грешки. Редактираноето (Proofreading) е изключително важно за копирайтинга. Няма да позволим граматически неправилни изречения да съсипят страхотно уеб съдържание.

7 добри причини да изберете CroDigitals за

SEO (оптимизация)

  1. Стратегия с Доказан Ефект: Нашата цел е да превърнем вашите бизнес идеи в успешни проекти. Работим заедно с вас, за да създадем дигитални решения, които отговарят на вашите специфични изисквания.

  2. Реални Резултати: Не се удовлетворяваме с полу-решения. Нашата цел е да създаваме кампании, които действително подпомагат вашата дейност и увеличават продажбите ви.

  3. Пионер в SEO: С амбицията да бъдем лидери в сферата, непрекъснато инвестираме в образование и нови технологии, за да ви предложим най-доброто.

  4. Пълен Ангажимент към Вашия Успех: Считаме, че всеки мбранд има потенциала да бъде в топ позициите в Google. Нашият екип е посветен на вашите цели и се стремим да достигнем до вашата целева аудитория по най-добрия начин.

  5. Честност и Откритост: Ценим доверието, което ни имате, и сме ангажирани да бъдем ваш лоялен партньор. Гарантираме откритост през целия процес и директна комуникация.

  6. Адаптивност в Партньорството: Осъзнаваме, че обстоятелствата могат да се променят. Затова предлагаме гъвкави условия и не обвързваме клиентите си с неподходящи договори.

  7. Индивидуален Подход: Всеки наш клиент е специален със своите нужди и цели. Ние предлагаме персонализирани решения, които са в синхрон с вашите бизнес цели и дългосрочни намерения.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

“Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетинг агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.”
Борис Кацаров