Изработка на сайт

Изработка на сайт с CroDigitals: Превърнете вашата идея в реалност! Ние предлагаме модерни, респонсив и SEO-оптимизирани сайтове, които комуникират ефективно вашето послание и привличат правилната аудитория. 

Поискайте вашия одит на сайт сега.

Изработка на уеб сайт

В нашия екип от уеб разработчици и дизайнери се стремим да работим ръка за ръка с клиентите ни, за да създадем персонализирани сайтове. Те не само изглеждат впечатляващо, но са и оптимизирани за търсачки (SEO). Независимо дали ви трябва обикновен сайт подобен за визитка или сложна eCommerce платформа, имаме нужните умения и опит, за да реализираме вашата визия.

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

Радвам се да споделя, че бях част от журито на “Сайт на годината” в сегментите за SEO и програмиране. Този опит беше не само чест, но и вдъхновяващ стимул. Виждането на много впечатляващи проекти, допринасящи за високото техническо и иновативно качество в онлайн пространството, беше за мен наистина вълнуващо.

Искам да отбележа, че експертизата, която притежавам, не е просто за журирането, а също така я прилагам в работата ни в Cro Digitals. При нас не просто създаваме сайтове, а предоставяме дигитален маркетинг, който отговаря на нуждите и целите на нашите клиенти. Стремим се да интегрираме високото техническо майсторство и иновации, за да предложим цялостни дигитални решения, които подпомагат успеха на клиентите ни в онлайн средата. 

Сайт на годината - Борис Кацаров

Сайт, който продава

Разбираме, че всеки бизнес е уникален. Затова прилагаме индивидуален подход към дизайна и разработката на сайтове. Комуникираме на всеки етап, разбиранията за вашата марка, целевата аудитория и бизнес целите ви, за да създадем сайт, който отразява вашата уникална идентичност и ви помага да постигнете вашите цели. 

Поискайте SEO одит и ние ще ви изпратим стратегия за оптимизация на вашия сайт.

Изработка на сайт - процес

Потребителско преживяване

Дизайн и разработка на сайтове - нашият екип от опитни уеб дизайнери ще създаде къстъм сайт, който перфектно отразява вашата марка и ангажира вашата целева аудитория. Чрез оптимизиране на вашия сайт за повече конверсии, ние можем да ви помогнем да увеличите потенциалните клиенти и продажбите си. С други думи, фокусът на нашата работа е в създаването на сайтове, които не само изглеждат страхотно, но и ефективно убеждават потребителите да предприемат действия, независимо дали това означава да направят покупка, да попълнят формуляр за контакт или да се абонират за бюлетин.

CRO - Оптимизиране процента на реализация

Ние сме специализирани в изграждането на сайтове, базирани на електронна търговия и услуги, които са не само красиви, но и оптимизирани за реализации, за да ви помогнем да стимулирате повече продажби и приходи. Разбираме, че всеки бизнес има уникални изисквания и гарантираме, че вашият сайт ще е пригоден да отговаря на вашите специфични нужди. Ние използваме най-новите тенденции в дизайна, принципи за потребителско преживяване и технологии, за да създадем сайт, който е не само естетически приятен, но функционален и удобен за потребителя.

Копирайтинг и съдържание

Дигиталният маркетинг е важен, но уеб съдържанието също е голяма част от успешния сайт. Ангациращото съдържание, което продава вашите продукти или услуги, е от решаващо значение за създаването на сайт, който наистина резонира с вашата целева аудитория. Езикът и посланията, използвани на вашия сайт, трябва да бъдат внимателно създадени, за да комуникират стойността на вашата марка и оферта, като същевременно поддикват посетителите да предприемат действия.

Изработка на сайт - SEO апект

Наличието на сайт, който е оптимизиран за търсачки (SEO), е от решаващо значение за гарантирането, че вашият сайт се класира добре в търсачките и привлича правилният трафик. Ето защо предлагаме SEO като стандартна функция в нашитата услуга за дизайн и изработка на сайт. Нашият екип от опитни SEO професионалисти включват най-добрите практики в процеса на проектиране на сайта, като това гарантира, че вашият сайт е оптимизиран за търсачките от самото начало. Чрез проучването на ключови думи, On-Page и Off-Page оптимизации, както и други SEO техники, вашият сайт ще се класира по-добре в страниците с резултати от Google.

Адаптивен за мобилни устройства

В днешната дигитална ера наличието на адаптивен към мобилни устройства сайт е от съществено значение за всеки бизнес, който иска да остане конкурентоспособен. Ето защо ние създаваме сайтове с помощта на WordPress, платформа, която е оптимизирана за мобилни устройства. С WordPress можем да проектираме и разработим сайт, който е напълно адаптивен, което означава, че се адаптира към размера на екрана на устройството, на което се гледа. Това гарантира, че вашият сайт е достъпен и лесен за използване на всички мобилни устройства, от смартфони до таблети.

Разработка на сайт и техническа поддръжка

Ние ще създадем професионален сайт за вас от началото до края и след като бъде завършен, ще ви предоставим предоставим подробно указания, за да ви помогнем да го управлявате сами без чужда помощ. Ако имате нужда от техническа поддръжка по всяко време, ние сме само на едно телефонно обаждане или имейл. Нашият екип от експерти винаги е готов да ви помогне с всякакви въпроси или притеснения, които може да имате.

7 добри причини да изберете CroDigitals за

SEO (оптимизация)

  1. Стратегия с Доказан Ефект: Нашата цел е да превърнем вашите бизнес идеи в успешни проекти. Работим заедно с вас, за да създадем дигитални решения, които отговарят на вашите специфични изисквания.

  2. Реални Резултати: Не се удовлетворяваме с полу-решения. Нашата цел е да създаваме кампании, които действително подпомагат вашата дейност и увеличават продажбите ви.

  3. Пионери в SEO: С амбицията да бъдем лидери в сферата, непрекъснато инвестираме в образование и нови технологии, за да ви предложим най-доброто.

  4. Пълен Ангажимент към Вашия Успех: Считаме, че всеки мбранд има потенциала да бъде в топ позициите в Google. Нашият екип е посветен на вашите цели и се стремим да достигнем до вашата целева аудитория по най-добрия начин.

  5. Честност и Откритост: Ценим доверието, което ни имате, и сме ангажирани да бъдем ваш лоялен партньор. Гарантираме откритост през целия процес и директна комуникация.

  6. Адаптивност в Партньорството: Осъзнаваме, че обстоятелствата могат да се променят. Затова предлагаме гъвкави условия и не обвързваме клиентите си с неподходящи договори.

  7. Индивидуален Подход: Всеки наш клиент е специален със своите нужди и цели. Ние предлагаме персонализирани решения, които са в синхрон с вашите бизнес цели и дългосрочни намерения.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

“Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетинг агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.”
Борис Кацаров