SEO специалист

SEO специалистът играе основна роля във всяка добра стратегия за дигитален маркетинг. Нашата мисия е да увеличим броя на вашите потенциални клиенти, да стимулираме увеличението на продажбите и да помогнем за разширяването на вашето присъствие на пазара, чрез SEO и дигитален маркетинг.

Поискайте SEO анализ сега.

Какво е SEO специалист?

SEO специалистът играе ключова роля в дигиталния маркетинг, като е отговорен за оптимизацията на сайтове с цел подобряване на тяхното класиране в резултатите от търсачките като Google, Bing и Yahoo. Тази роля включва разнообразие от методи, вариращи от техническа оптимизация до on-page оптимизация и стратегии за изграждане на връзки (линк билдинг).

Създаването на съдържание е друга важна област, в която SEO специалистът трябва да покаже отлични умения. Той трябва да разработва стратегии за съдържание, които не само привличат вниманието на аудиторията, но и са оптимизирани с ключови думи за подобряване на класирането в резултатите. Това включва писане и редактиране на текстове, блог постове – статии и продуктови описания, които са информативни, уникални и ценни за читателите.

Линк билдингът е съществена част от SEO стратегията, тъй като връзките от други уебсайтове към вашият могат да повишат авторитета и доверието към вашия сайт. SEO специалистът трябва да идентифицира възможности за получаване на висококачествени беклинкове и да развива отношения с други сайтове и блогъри, инфлуенсъри в съответната индустрия, в която е вашият бизнес.

Като цяло, ролята на SEO специалиста е да гарантира, че сайтът се класира добре и има трафик, също е достъпен и привлекателен както за търсачките, така и за потребителите. Това изисква непрекъсната работа и адаптиране към ъпдейтите в алгоритмите на търсачките, както и разбиране на поведението и предпочитанията на целевата аудитория. Успехът в тази област изисква аналитични умения, креативност и способност за работа в динамична среда.

Борис Кацаров - жури в "Сайт на годината"

Изключително съм горд, че бях част от журито на “Сайт на годината” в сегмент за SEO и програмиране. Този опит за мен беше не само голяма чест и привилегия, но и истински източник на вдъхновение. Процесът на анализ и оценка на изключителни сайтове, които внасят иновации и способстват за прогреса в онлайн средата, беше изключително ценен опит.

Искам да отбележа, че в Cro Digitals ние прилагаме високите стандарти, характерни за оценката на сайтовете в конкурса “Сайт на годината”. Нашата работа надвишава стандартната оптимизация на сайтове, като предлагаме комплексни услуги в областта на дигиталния маркетинг, съобразени с индивидуалните нужди и цели на клиентите ни. Целта на нашите SEO стратегии е да съчетаем технологично съвършенство и новаторство, предлагайки SEO решения, които да гарантират успешното позициониране на нашите клиенти в Google.

Сайт на годината - Борис Кацаров

Какви умения трябва да има SEO специалистът?

SEO специалистът трябва да притежава следните умения:

 • Разбиране на SEO подходите: Задълбочено познание на най-добрите практики в SEO, включително проучване на ключови думи, оптимизация на съдържанието и техническо SEO;
 • Аналитични способности: Способност да анализира уебсайтове и да тълкува данни от аналитични инструменти като Google Analytics и Google Search Console, за да формулира стратегии за оптимизация;
 • Технически умения: Основно разбиране на HTML, CSS и кодиране, за да се работи върху техническата оптимизация на сайта. Също, разбиране на различни инструменти като Screaming Frog, с който могат да бъдат открити технически грешки;
 • Умения за създаване на съдържание: Способност за генериране на ангажиращо и SEO оптимизирано съдържание;
 • Линк билдинг умения: Стратегии за изграждане на връзки и партньорства, които увеличават авторитета и класирането на сайта;
 • Познания за UX/UI: Разбиране на потребителската пътека и потребителското преживяване, за да се гарантира, че сайтът е лесен за навигация и привлекателен за потребителите;
 • Адаптивност към промени: Гъвкавост и постоянно обновяване на знанията за последните ъпдейти в алгоритъма на Google и SEO тенденции.

Умения, които SEO специалистите на Cro DIgitals притежават

SEO одит

Нашите SEO специалисти ще проведат обстоен анализ на вашето представяне в Google, като анализират както силните ви страни, така и технически проблеми и настоящето състояние на SEO оптимизацията на вашия сайт. Въз основа на завършения анализ, ние ще предприемем стъпки за оптимизация на сайта с цел подобряване на неговото класиране. Преди началото на този процес, ще ви предоставим детайлен план за действие, основан изводите до които сме стигнали от одита. Ние се ангажираме с прозрачност през целия SEO процес.

Конкурентен анализ

Извършваме задълбочен анализ на вашите конкуренти, като фокусираме внимание си върху техните слабости, за да можем ефективно да ги превъзхождаме в Google резултатите. Изборът на ключови думи е насочен към постигане на оптимални резултати в краткосрочна, средносрочна и дългосрочна перспектива, с особен акцент върху намеренията на целевата ви аудитория. Нашата основна цел е ускоряване на възвращаемостта на инвестицията ви в SEO чрез увеличаване на трафика към вашия сайт и подобряване на конверсиите - продажбите.

Оптимизиране на сайт

Ще насочим усилията си към оптимизиране на всяка страница с подходящи ключови думи, за да може тя да се класира индивидуално и да привлича подходящия трафик, било то с комерсиален или информационен характер. Процесът на оптимизация обхваща различни аспекти, включително заглавия на страници, вътрешни връзки, мета описания, съдържание и техническо SEO. В днешно време Google разполага с много по-развити алгоритми, отколкото преди, когато успехът се базираше единствено на наличието на домейн и стратегически разположени ключови думи.

Техническо SEO и On-Page SEO

Техническото SEO е критичен фундамент за успеха на вашия сайт; без него, всички останали усилия могат да се окажат без резултат. Нашата стратегия започва с техническа оптимизация, която слага основите за последващите етапи като on-page и off-page SEO.

Създаване на съдържание

В миналото, за да се постигне добро класиране в търсачките, беше достатъчно просто добавянето на ключови думи в заглавията. В днешно време, обаче, търсачките са фокусирани върху потребителското преживяване и изискват съдържание с по-високо качество и експертиза. Сайтовете днес трябва да предоставят съдържание, което е не само релевантно, но и ангажиращо, приличащо на това на медийни платформи.

Копирайтинг

Нашата стратегия е тясно свързана с вашата целева аудитория и се стреми да отговори на очакванията на вашият бранд и потребители. Ефективният копирайтинг е ключов за привличане на клиенти и увеличаване на продажбите - без силно съдържание, вашите продукти или услуги остават незабелязани.

Беклинк профил анализ

Беклинковете са важен елемент за SEO, непосредствено след on-page оптимизацията. Ще анализираме вашите текущи линкове, за да определим кое е полезно и кое може да навреди на вашето класиране. Връзките с ниско качество, получени от сайтове, които са със спам съдържание, могат да ви попречат в опитите за класиране на първа страница. Ние ще анализираме вашия беклинк профил и ако открием спам беклинкове, ще ги отстраним.

Линк билдинг стратегия

Линк билдинг стратегията или стратегията за изграждане на качествени беклинкове е важна за повишаването на вашето класиране. Въпреки това, броят на връзките към вашия сайт вече не е основният критерий за Google; по-важно е тези връзки да бъдат от авторитетни източници. Ефективната линкбилдинг стратегия може да позиционира вашият бранд в съзнанието на потребителите като авторитет в областта.

Локално SEO

Повечето хора използват Google за търсене на местна информация, като често променят устройствата, които използват през различните етапи на своата потребителска пътека. Това предоставя уникални възможности за достигане до нови клиенти. Въз основа на SEO анализа и вашите бизнес цели, ние разработваме локална SEO стратегия, която отчита потребностите на вашите клиенти. Интегрирането на Google Business Profile е само част от нашите методи за подобряване на местното класиране, което може да осигури значително конкурентно предимство.

7 причини да изберете SEO специалист на Cro Digitals

 1. Стратегии, Които Дават Резултати: Ние се ангажираме да превръщаме вашите бизнес идеи в успешни начинания. Сътрудничим тясно с вас за разработването на дигитални стратегии, които съответстват точно на вашите уникални нужди;

 2. Осезаеми Резултати: Отказваме да приемем компромисни решения. Нашата мисия е да разработваме кампании, които ефективно подкрепят вашата дейност и значително повишават продажбите ви. В Cro Digitals фокусът е върху реалистични, а не абстрактни цели, като приоритизираме генерирането на продажби;

 3. Водачи в SEO: Посветени на лидерството в бранша, постоянно инвестираме в подобряването на нашите знания и технологии, за да ви осигурим най-висококачествените услуги;

 4. Пълна Отдаденост на Вашия Успех: Вярваме, че всеки бранд може да достигне първа страница в Google. Нашият екип е целият на ваше разположение, за да ви помогнем да достигнете до вашата целева аудитория по най-ефективния начин;

 5. Интегритет и Прозрачност: Ценим вашето доверие и сме посветени на изграждането на дългосрочно партньорство с вас. Обещаваме пълна прозрачност и открита комуникация през целия процес;

 6. Гъвкавост в Партньорството: Разбираме, че условията могат да се променят. Ето защо предлагаме адаптивни условия и избягваме несъответстващите договорни ангажименти.

 7. Персонализиран Подход: Разглеждаме всеки клиент като уникален, със собствени нужди и амбиции. Напите действия са изцяло адаптирани към вашите бизнес цели и стремежи за развитие.

За Нас

Мисия

Нашата мисия е да преобразуваме бизнес идеите на нашите клиенти в реалност чрез иновативни дигитални стратегии. Нашата цел е да създаваме устойчиви и ефективни кампании, които да допринесат за растежа и успеха на всеки наш партньор. Дигитален маркетинг = Продажби.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещата дигитална маркетингова агенция в България и региона, известна със своята креативност, интегритет и отдаденост към резултатите. Вярваме, че в света на дигиталната ера, всяка марка заслужава да бъде чута и видяна, и ние сме тук, за да направим това възможно.

Борис Кацаров